detailing interior

Interiorul automobilului este cel mai important aspect din punct de vedere al confortului si igienei. Conform unor studii sociologice, o persoana obisnuita petrece minim 600 de ore anual in propriul autoturism, interactionand permanent cu volanul, schimbatorul de viteze, consola de bord, locuri in care microbii  si parazitii din mediul inconjurator isi gasesc un camin caldut.

Pe de alta parte, intretinerea interiorului si mentinerea curateniei ii prelungesc durata de viata, conserva valoarea masinii si ofera confortul necesar soferului si pasagerilor.

In domeniul detailing-ului interior, murdaria si petele pot fi organice, non-organice sau pe baza de petrol. Cu un curatitor specific si o buna cunoastere acestea pot fi eliminate in intregime.

Petele organice sunt compuse din grasimi, proteine, carbohidrati, si pot fi curatate cu ajutorul detergentilor alcalini.

Petele non-organice pot fi curatate cu ajutorul detergentilor acizi iar cele pe baza de petrol ce nu au factor pH si sunt in general cele de ulei de motor sau bitum, pot fi curatate cu sampoane pe baza de solvent.

Tapiteria textila si mocheta se curata cu aspirator injectie-extractie, asigurand spalarea in profunzime si clatirea tesaturii de detergent. Elementele din plastic se curata si protejeaza cu dressing pe baza de apa ce protejeaza de praf si razele UV, reinoind culoarea si mascand zgarieturile. In locurile greu accesibile curatarea se face cu Tornador-ul si diverse pensule cu par moale.

Automobilele dotate cu tapiterie din piele necesita o ingrjire atenta pentru a preveni deshidratarea ei. Daca o tapiterie textila necesita minim o curatare pe an datorita prafului in exces de care ne bucuram in Romania, cea din piele necesita doua tratamente anual, preferabil o data la 6 luni, in functie de kilometri parcursi si conditiile de depozitare a automobilului (garaj sau afara in bataia soarelui).

Soarele si caldura excesiva sunt inamicii principali ai pielii, deshidratarea si uscarea ei fiind principala consecinta. Finalul este de usor anticipat: pielea se intareste si crapa, insa toate acestea pot fi prevenite cu tratamentele corecte de curatare si hidratare.

Pretul unui detailing interior variaza in functie de dimensiunea masinii si gradul murdariei, pornind de la 350 ron la 700 ron. Durata executiei este de 1-2 zile.

Proiecte

Suna acum pentru o evaluare gratuita la 0729 080 050 sau programeaza o vizita.