tratament ozon

Eliminarea mirosurilor neplacute se face urmand cativa pasi: identificarea sursei mirosurilor, eliminarea ei prin folosirea tratamentului potrivit naturii ei si utilizarea unui generator de ozon.

Ozonul este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen. Doi atomi de oxigen formeaza  molecula standard de oxigen, pe care il respiram si care este esential pentru viata. Al treilea atom de oxigen se poate desprinde de molecula de ozon si se reataseaza la moleculele altor substante, alterandu-le compozitia chimica.

Tratamentul cu ozon mai este folosit si ca metoda de decontaminare microbiana, ce distruge in proportie de 99-99,9% formele vegetative ale microorganismelor.

Generatoarele de ozon sunt folosite de ani de zile in SUA, in curatatoriile chimice si in hoteluri, la lucrarile de restaurare in urma incendiilor si a inundatiilor, iar acum sunt disponibile si in detailing-ul profesionist.

Aceste generatoare produc molecule de ozon ce depisteaza elementele cauzatoare de mirosuri neplacute si le neutralizeaza. Ozonul va indeparta mirosuri cum ar fi cele de fum, mucegai si umezeala, mirosuri cauzate de prezenta animalelor, lapte varsat, etc.

Ozonul poate fi folosit si pentru dezodorizarea si curatarea instalatiei de aer conditionat.

Pretul unui astfel de serviciu cumparat separat este de 150 ron, fiind inclus gratis in tratamentul unui detailing interior.

Proiecte

Suna acum pentru o evaluare gratuita la 0729 080 050 sau programeaza o vizita.